Het ontstaan

Wij zijn Jerry en Marco de Jong met een team van personeel wat voor 80 procent langer dan 15 jaar werkzaam is bij Otopoets.

Jerry, eigenaar, poetste zijn eerste auto in 1986, ik was toen 15 jaar, en 4 jaar later richtte ik Otopoets op wat uitgroeide tot het grootste autopoets bedrijf van Nederland met meerdere vestigingen in Midden Nederland en werkzaam op beurzen overal ter wereld. Gedreven door de wil om groter en groter te worden begon ik op een gegeven moment te beseffen dat ik alleen maar bezig was met het ‘managen’ van alles en zelf amper nog bezig was met datgene waar mijn liefde lag: Auto’s poetsen..
Ik heb alles verkocht en ben alleen nog maar met mijn vaste team vanuit de eerste en hoofdvestiging in Hilversum gaan werken. Ik moet wel eerlijk zijn en ik ben er iedere dag maar zelf houd ik me alleen maar bezig met het polijsten van lakwerken, omdat ik dat de grootste uitdaging vind en heb er een 4 tal bedrijven naast.
2 Sportscholen, een dansschool en we bouwen exclusieve en unieke motoren.

Dit alles is waar mijn hart ligt en een ieder die mij kent weet dat ik de eerlijkste persoon ben die u ooit zult ontmoeten dus ik beloof en garandeer u dat u voor alles aan uw auto bij ons aan het eerlijkste, gepassioneerdste en hartsterkende bedrijf bent in de poetswereld.

100% vakwerk

Met passie wordt ons vak uitgevoerd. En dat zie je!

Altijd tevreden klanten

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel

Constante kwaliteit

Dit door ervaring en enorme kennis van auto’s

Afspraak maken?

Vul hier onderstaand formulier in om een afspraak te maken met ons.